perm_contact_calendar

Contact

Jeugdsportdagen


info@jeugdsportdagen.nl

Heb je een persoonlijke vraag?


Stuur een mail naar
info@jeugdsportdagen.nl

Gastgezin

Op 12 t/m 14 mei 2023 worden in Cranendonck de Europese Jeugdsportdagen georganiseerd. Graag willen we de 150 sporters en hun coaches uit de drie andere landen laten verblijven in gastgezinnen. Dit is altijd een enorme klus voor de organisatie, maar ook dit jaar gaan we ervoor om dit voor elkaar te krijgen. 

We verwachten dat gastouders van vrijdagavond tot zondagochtend hun gezin openstellen om minimaal twee enthousiaste sporters uit een ander land te ontvangen. Op vrijdag in de namiddag ontvangen we de sporters van de drie andere landen in Cranendonck. De gastouders nemen de kinderen dan mee naar huis en mogen deze vrijdagavond zelf invullen. In het verleden hebben verschillende gastouders samen leuke activiteiten georganiseerd voor de sporters. Op zaterdagochtend worden de sporters op de sportvelden verwacht. Daar is het natuurlijk mogelijk om de sporters aan te moedigen. Wij verzorgen het middageten en na de wedstrijden worden de sporters opgehaald om in het gastgezin te eten en zich klaar te maken voor het avondprogramma wat we organiseren. Op zondagochtend verwachten we de sporters met al hun spullen weer op het sportpark. Ze zullen na de wedstrijden van zondag niet teruggaan naar het gastgezin. Na het middageten volgt de afsluiting en daarna zullen de sporters op zondagmiddag weer met de bus naar hun eigen land reizen. 

Meer informatie ontvangen de gastouders na aanmelding per mail en op die manier houden we de ouders ook betrokken bij het definitieve programma. We hopen de komende weken veel aanmeldingen te mogen ontvangen. De sporters slapen altijd minimaal met twee personen in één gastgezin, maar meer mag natuurlijk ook. Jouw persoonlijke voorkeuren zijn op het onderstaande formulier aan te geven.

Ter info: We doen ons uiterste best om alle verzoeken zo volledig mogelijk te verwerken, maar het kan zijn dat we aan bepaalde voorkeuren niet kunnen voldoen. We zullen dit tijdig melden, maar hopen op alle medewerking. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Jordy Drieman via 06-25539824.