perm_contact_calendar

Contact

Jeugdsportdagen


info@jeugdsportdagen.nl

Basketbal

Om met Basketbal mee te kunnen doen heb je niet perse ervaring nodig. We staan met een aantal coaches klaar om jullie klaar te stomen voor de jeugdsportdagen. Wat je wel moet hebben is een goede dportmotivatie, gevoel voor de bal en veel plezier om samen met 6 anderen een leuk en gezellig team te vormen.

 

Basketbal is een toffe sport waar van alles in zit: Techniek, tactiek, goede conditie en veel plezier, zeker als je van teamsporten houdt. Je moet vooral lekker fanatiek en natuurlijk niet bang voor de bal zijn! Voor de Europese Jeugdsportdagen gaan we een aantal keer trainen. De meesten van jullie hebben alleen op school wat basketbal gedaan en die trainingen zijn dus nodig om je in te wijden in de sport en om het team te vormen. 

 

Tijdens de trainingen zal ook de uiteindelijke selectie gekozen worden. Niet alleen kunnen basketballen is belangrijk, maar ook willen! We spelen vaak tegen ploegen die voor een deel en soms helemaal uit competitie-baskeballers bestaan. Onze kansen om te winnen zijn daarom misschien niet groot, maar ons plezier is dat zeker wel! We zien je aanmelding graag tegemoet.

content-image content-image
Terug